perjantai 4. marraskuuta 2016

Ao Nang Beach

Heippa!
Tiistaina meidän lento laskeutui Krabin kentälle, josta jatkettiin bussilla tänne Ao Nang Beachille. Ollaan viihdytty täällä tosi hyvin ja päätettiin jäädä vielä pidemmäksi aikaakin mitä oltiin aluksi suunniteltu. Ekana iltana lähinnä vaan käveltiin ympäriinsä ja ihailtiin merta. Keskiviikkona koitti se kauan odotettu rantapäivä, jolloin aurinko pääsi vähän yllättämään meidät. Illalla sitten vertailtiin kumpi punottaa pahemmin, onneksi illan puna on aamun bruna ;-) 


Torstaina lähdettiin paikallisen oppaan johdattamina melomaan ympäri upeaa saarta, jossa nähtiin tippukiviä, luolia ja puista meidän kanootteihin hyppiviä apinoita! 

 
 
 
Muutaman tunnin melomisen jälkeen nälkä kurni vatsassa ja päästiin syömään lounasta näihin upeisiin rantamaisemiin. 
 
Ruuan jälkeen matka jatkui kohti upeaa virtausta, jossa saatiin hyppiä veteen tai kellua virran mukana ja nauttia raikkaasta vedestä. Tykättiin molemmat tästä matkasta tosi paljon! Vähän jännitti kun meidät kuljetettiin sellasen lava-auton lavalla, johon oli asennettu penkit ja meidän kuski oli perinteinen thaimaalainen kaahari, joten meno oli aika vauhdikasta..
 
 
 
Tänään aamulla loikoiltiin altaalla, kunnes alkoi satamaan. Kulutettiin sadepäivä hyvin käymällä ihanassa thaimaalaisessa hieronassa ja tietenkin shoppailemalla meidän lemppari rantakadulla. Ollaan joka ilta siellä kiertämässä ne krääsäkaupat läpi ja aina jotain tarttuu mukaankin.. Kaisa kävi myös testaamassa thaimaalaista pedikyyriä, jotta on varpaat valmiina huomiselle Hong Islandin retkelle! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti