torstai 1. joulukuuta 2016

Päivä meidän kanssa

9:06 Aamu alkaa aina sillä, että raahaudutaan käytävän toisessa päässä olevaan vessaan pesemään hampaita. 
 

9:24 Päätetään jäädä hostellille syömään aamupalaa. Aamupalaa tilatessa tarjoilija ihailee miten ihanan valkoisia ollaan, kun matkalla syömään oltiin just kateltu miten ruskeita jo ollaan...
 
10:14 Viedään pyykit pesukoneeseen, jotta saataisiin Kuala Lumpuriin taas vähän puhtaita vaatteita. 
 
10:21 Meidän hostellilla on ihana uima-allas ja jäädän siihen hengailemaan. 
 
 11:09 Käyn laittamas meidän pyykit kuivumaan ja kipitän äkkiä takas altaalle. 


12:39 Pitää käydä ottamassa vielä päivä lisäaikaa meidän pyörille niin saadaan vielä ajella tää päivä ja huominen aamu. 
13:54 Nälkä alkaa olla niin kova, että pakko lähteä pois altaalta. Päätetään lähteä pyörillä jonnekkin syömään. 
 13:58 Haetaan lähikaupan mummolta isot pullot mein lempparia eli nestlen vettä. Tässä kaupassa myyjää ei koskaan kiinnosta palvella...
 
14:06 Mun on käteiset ihan vähissä niin pakko käydä nostamassa lisää. Vietnamin valuutan kurssiin on ollut vähän ongelmia tottua ja tuntuu niin oudolta nostaa miljoonia automaatista ulos :-D 
 
14:11 Löydettiin lounasmesta nimeltä Peach, jota oli suositeltu aikaisemmin. 
 
14:42 Tarjoilija oli ymmärtänyt väärin ja toi meille vain yhden ruuan jaettavaksi.. Oltiin tilattu kyseistä kanaa riisillä kaksi annosta, mutta ruoka ei näyttänyt kovin hyvältä niin päätettiin tilata toinen annos jotain muuta. 
 
14:54 Otettiin toiseksi ruuaksi friteerattuja katkarapuja sekä ranuleita, jotka olivat tosi hyviä! Ravintolasta sai myös todella hyvää smoothieta ja vietnamilaista kahvia, johon ollaan molemmat ihan hurahdettu. 
15:30 Saatin ruoka maksettua ja ajateltiin lähteä käymään polkupyörillä läheisellä pippurifarmilla. Lopulta luotettiin enemmän karttaan kuin omaan vaistoon ja lähdettiin yhdestä risteyksestä väärään suuntaan. Tässä helteessä pyöräily on aika rankkaa, niin päätettiin kokeilla huomen aamulla uudelleen farmille menoa, toivottavasti paremmalla tuurilla.
 
 
16:34 Kotimatkalla päätetään mennä rannalle vielä ja pysähdytään ostamaan matkatoimistolta kyyti lentokentälle etukäteen. 
 
16:37 Yhtenä iltana syötiin tälläisessä Coco Barissa, missä sai käydä vaihtamassa kirjoja. Me oltiin jo luettu meidän kaikki kirjat, niin vietiin sinne meidän kirja ja saatiin ottaa sieltä tilalle uutta lukemista rannalle. 
 
16:51 Saavuttiin meidän määränpäähän eli Rory'siin. 
 
17:16 Täällä rannoilta saa helposti ostettua tuoreita hedelmiä ja nyt päätettiin ostaa mango välipalaksi. 
 
 
 
18:24 Aurinko on laskenut ja päätetään jatkaa matkaa kohti keskustaa. 
18:46 Löydettiin matkan varrelta vihdoin ihan kiva ruokapaikka, joka ei ollut överikallis. 
 
19:28 Saavutaan Night markettiin, joka on täällä ollut aika pettymys. Muissa kaupungeissa night marketeissa on ollut paljon kaikkea kivaa myynnissä, mutta täällä valikoima aika suppea ja huono. 
 
19:44 Kaisa päättää ottaa rullajäätelön, jotka ovat täällä suosittuja ja hyviä! 
 
20:03 Haetaan vielä yöksi vettä meidän lähikaupasta ja pihalla alkaa satamaan, joten poljetaan nopeasti hostellille suojaan. 

20:11 Saavutaan hostellille ja mennään hakemaan pyykkejä kuivumasta. Huomaan, että minulta on varastettu yksi toppi pyykkinarulta, joten tästä seurasi pieni kiukkuärsytys.. 
20:28 Meidän hostellilta saa ihanan kuumaa vettä suihkusta, joten se on aina parasta päästä illalla kuumaan suihkuun täällä. 
20:40 Suihkun jälkeen aina vertaillaan päivän rusketussaldoa ja laitetaan rasvaa myös päivän aikana kertyneisiin hyttysten pistoksiin. 
21:06 Käyn vielä tarkistamassa, jos toppi olisi tippunut narulta jonnekkin, mutta aivan turhaan. Huoneessa vielä ihmetellään miksi muiden reissaajien pitää viedä toisten vaatteita.. Meidän huonetoverikin on saapunut paikalle ja pyydetään häntä meidän mukaan huomiselle pippurifarmille. 
21:47 Raahaudutaan taas käytävän päähän pesemään hampaita ja vastassa on lainehtiva lattia, koska jollain oli käynyt pieni vahinko suihkun kanssa :-D 
22:08 Sammutetaan meidän huoneen valot ja jokainen vetää verhon sänkynsä eteen. Ollaan ihan poikki tästä päivästä ja aamulla on aikanen herätys pyöräilemään. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti